Genel

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Firması

TMGD Mühendislik

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Firması

Firmalarımızın görevi işletmelerinizin sorumluluğunda olan tehlikeli maddelerin taşınması, depolanması, yüklenmesi veya boşaltılmasına ilişkin faaliyetlerde araç teminlerini ve en güvenli yolları tespit etmektir. Bu konuda başlıca görevlerimizi yerine getirmekte olup, sizleri de bilgilendirmeye devam ediyoruz. Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı firmalarımızın önerilerine uymanız halinde sizler de gerekli belgeleri edinerek, faaliyetlerinize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Gerekli mevzuatlara uygun olacak şekilde ve en güvenilir yöntemlerle taşımacılık faaliyetlerinizi sürdürmeniz açısından ihtiyacınız olan adımları atmanıza yardımcı olacak uzman kişileri firmalarımızda bulabilirsiniz. Eğitimli ve tam donanımlı olan adreslerimiz ile tüm değişikliklerden anında haberdar olabileceksiniz.

İşletmelerinizde zorunlu olarak sahip olacağınız danışmanlık hizmetlerinde tercihlerinizi güvenilir adreslerden yana yapmanız pek çok insanın hayatında etkili olacaktır. Tehlikeli maddelerin vereceği zararlardan uzak durmak, çevrenizi bu durumdan kurtarmak ve hem maddi hem de manevi zararlara uğramadan tehlikeli madde taşımacılığı hizmetlerini yerine getirebilmek için lütfen iletişime geçin.

Can kaybına yol açmadan tehlikeli maddelerin taşınmasında, depolanmasında ve yüklenmesinde güvenliğin en üst seviyede olmasına olanak verecek olan Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı firmalarımız sayesinde en doğru şekilde yönlendirilmiş olacaksınız. Uluslararası antlaşmalarla belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirilecek olan bu faaliyetlerde, tehlikeli maddelerin vereceği zararların en aza indirilmesi hususunda gerekli adımları atmaktayız. Sizler de yapılan denetlemeler neticesinde hem maddi cezalardan hem de iş yerlerinin kapanmasına kadar varan yaptırımlardan kurtularak ve en önemlisi de tüm canlıların hayatını riske atmadan tehlikeli maddelerin taşınmasında yardımlarını esirgemeyen firmalarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Toplam araç taşıma kapasitesi elli ton ve üzerindeki taşımacılık işletmelerinde zorunlu olan danışmanlık hizmetlerini TMGD Bursa firmalarımızda sürdürmekteyiz. Sizler de yasal zorunluluklar çerçevesinde tehlikeli maddelerin gönderimi, paketlenmesi, yüklenmesi ve boşaltılması esnasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve sorumluluklarınızın neler olduğunu öğrenmek amacıyla bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Tecrübelerimizi ve iş güvenliği uzmanlığı hususunda belgelerimizi görmek ve profesyonel bir biçimde sunmakta olduğumuz hizmetlerimizden faydalanmak için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere en güvenilir danışmanlık hizmetlerini sunmakta olup, gerekli bilgi ve belgeleri edinmenize olanak vermekteyiz. Herhangi bir eksiğinizin kalmayacağından emin olmanıza olanak vermekte olan adımları atarak, güveninizi sağlamayı kendimize görev edinmiş bulunmaktayız. Bizlere Bursa ve çevresinden ulaşmanız halinde yönetmeliklere uygun olacak biçimde faaliyetlerimizi sunmaktayız. Bakanlık tarafından yetkilendirilmiş uzman kişilerden danışmanlık hizmetlerini almak için uzman kadromuzla iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgilere ulaşmanıza olanak verecek olan https://www.tmgdmuhendislik.com/ adreslerimiz sayesinde tehlikeli maddelerle ilgili taşımacılık faaliyetlerinizde sıfır riske ulaşmış olacaksınız. Mevzular hükümlerinin dışına çıkmadan hizmet veren ve gerekli tüm zorunlulukları yerine getiren adreslerimiz sayesinde zorlanmadan istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Siz değerli müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen firmalarımız faaliyetlerinizi güvenli yollardan sağlamakta ve en uygun araçları belirlemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir