Genel

TGMD Danışmanlık Ücretleri Ne Kadar?

TMGD Mühendislik

Tehlikeli mallar veya tehlikeli maddelerle ilgilenen herhangi bir şirket, bu işin ne kadar ciddi ve karmaşık bir iş olabileceğini çok iyi anlar. Çünkü tehlikeli maddeleri düzenleyen yönetmeliklerde, tehlikeli maddelerin hava, su veya kara yoluyla sevkiyatını düzenleyen binlerce düzenleme var. Dahası, bu düzenlemeler, halkın, çevrenin ve tedarik zinciri boyunca bu mal ve malzemeleri idare edenlerin güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli olarak değişiyor.
Gerçek şu ki, şirketiniz tarafından gönderilen tehlikeli veya tehlikeli olmayan tüm malzemeler, belirli katı gereklilikleri yerine getirmek zorunda. Bu prosedürlere uymamak ağır cezalarla sonuçlanıyor.
Bu yüzden herhangi bir hataya düşmemek için kesinlikle ‘Tehlikeli Madde Danışmanlığı’ almanız gerekiyor.
Tehlikeli madde danışmanlığı dendiği zaman akla ilk gelen sorulardan biri de TMGD danışmanlık ücretleri olduğu için, ilk önce Tehlikeli Madde Danışmanlık ücretleri nedir, ne değildir bu konuya değinelim.
Tehlikeli Madde Danışmanlık ücretleri“, şirketlerin tehlikeli maddelerle ilgili güvenlik standartlarına uymalarıyla alakalı maliyetleri karşılamasına yardımcı olmak için ödediği bir ücrettir.
Neden TMGD Mühendislik?
TMGD Mühendislik, tehlikeli maddeve sağlık sorunlarına etkili ve uygun maliyetli çözümler sunabilen eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca çok sayıda müşteri sektörüne tehlikeli madde danışmanlığı sağlamıştır.
Uzmanlardan oluşan ekibimiz, müşterilerin tehlikeli madde sorunlarına uygun, verimli ve uygun maliyetli çözümler sunmaya kendini adamıştır.
TMGD Mühendislik ile maliyetlerinizi düşürebilir ve aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz:

  • Birlikte, faaliyet alanlarınızı gözden geçirir ve tehlikeli maddelerin taşınması ile ilgili yönetmelikler kapsamında sizin için bağlayıcı olan alanları belirleriz.
  • İlgili mevzuatlarda istisnalardan yararlanmanızı sağlayacak çalışma yöntemini hazırlar ve bu istisnaların size tasarruf olarak dönmesini sağlarız.

Siz de daha fazla bilgi edinmek veya uzman ekibimize danışmak için bugün TMGD Mühendislik ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir